Packman CO.D.O.O.

Packman CO.D.O.O. je obrt koji se prioritetno bavi pakovanjem i prodajom ugostiteljskog šećera i uspješno posluje na tržištu BiH od 2000 god.Od tada smo stekli povjerenje velikog broja naših uvaženih kupaca kako u ugostiteljstvu tako i renomiranih firmi koje žele da se reklamiraju preko ugostiteljskog šećera.

U samom početku našeg rada stekli smo dosta kvalitetnih kupaca koji su prepoznali naš rad i samim tim pomogli da stasamo u kvalitetnu firmu koja zauzima značajno mjesto u Bosni i Hercegovini po štampi i proizvodnji ugostiteljskog šećera.

Praćenjem tržišta i potreba ugostiteljstva i mi smo napredovali i u vrlo kratkom roku po početku poslovanja počinjemo sa izradom grafičkih priprema,klišea za štampu i flexo štampom.Tako da smo zaokružili proizvodnju ugostiteljskog šećera.

Pošto smo zaukružili proizvodnju ugostiteljskog šećera počinjemo da pakujemo ugostiteljski med,ugostiteljske čačkalice i ugostiteljske kašikice sve sa željenim logom kupca.

Sa željom za boljim i kvalitetnijim razvojem našeg poslovanja uvodimo novitete u našu firmu i počinjemo da idemo u smjeru izrade različitih reklama za naše uvažene kupce.Ubrzo počinjemo da radimo Tampon štampu,digitalnu štampu,izradu raznih svjetlećih reklama, oslikavanje izloga i vozila.

Značajno mjesto u našoj firmi zauzima usluga izrade grafičih priprema i klišea za tampon i flexo štampu za druge firme koje se bave sličnim poslom. Nedugo potom pokrećemo proizvodnju za izradu termo ading rolni različitih dimenzija koje se najviše koriste za izdavannje fiskalnih računa ali i u razne druge svrhe.

Da bismo proširili našu ponudu i bili konkurentniji na tržištu Tuzlanskog kantona ali i Bosne i Hercegovine počinjemo sa prodajom Espresso kafe Vero gusto, tople čokolade Vero Gusto i čajeva Fructus.

Naš vozni park nam omogućava da svu kupljenu robu dostavimo direktno do vas, onda kada vam zatreba i u punoj potrebnoj količini. Ne morate stvarati velike zalihe robe, jer po vašem pozivu naša vozila su uvijek spremna za pokret. Za područje Tuzle dostavu vršimo svaki dan, a za ostale gradove do tri puta sedmično.

Iskustvo, kvaliteta robe i usluge, poštivanje rokova isporuke te stalno unapređivanje naših proizvoda i usluga smjestili su firmu "Packman CO.D.O.O." u sami vrh Bosansko-Hercegovačkog tržišta.

1883
Caffe Vero